Cistella (0)

Subtotal: 0,00
Especifica una zona d'enviament | Modificar zona

Registra't fent la teva primera comanda online i et regalem 10€ de descompte per la següent.

Registra't

Pescar millor és pescar per sempre

Abans, la pesca sostenible era una alternativa. Ara, és l’única alternativa que ens queda, si volem que els nostres néts puguin gaudir de la mateixa varietat de peix i marisc que tenim avui.

¿Per què el peix fresc és tan car? Més d’una vegada hauràs sentit aquesta pregunta o, fins i tot, l’hauràs fet tu. Però avui, ens agradaria canviar-la per una altra: ¿Per què el peix envassat dels supermercats i de les cadenes és tan barat? O millor dit: ¿és realment barat? Com sempre, depèn de com es miri. Si al preu que marca l’etiqueta li sumem que, en molts casos, aquest peix està hipotecant les nostres possibilitats de menjar peix en el futur i, en general, la nostra vida, veurem que ens surt molt més car d’allò que ens pensem.

Segons dades de la FAO (Organització de les Naciones Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura) el 31% de les poblacions pesqueres mundials estan sobreexplotades. I les dades del Mediterrani són encara pitjors, ja que aquestes dades pugen fins a més del 90%. Per desgràcia, encara són moltes les empreses que pesquen més d’allò que es necessita i sense respectar la biodiversitat dels ecosistemes marins. Amb aquesta pràctica no només perjudiquen als consumidors, sino també a totes les persones que treballem en aquesta indústria, entre les quals s’han d’incloure les mateixes pesqueres. 

A SlowFish creiem que ha arribat l’hora de començar a pescar millor. I per sort, no estem sols. Tot el peix que trobaràs a la nostra tenda ha sigut pescat per pesqueres que utilitzen pràctiques 100% sostenibles. Per això, ja podem dir que no només servim peix de la millor qualitat, sinó que el venem al preu que és més barat pel planeta i per a tots els éssers que vivim i viurem en ell.