Visita'ns

Slowfish
Edifici Logiprox, 2, Longitudinal, 8
08040 Mercabarna, Barcelona, Espanya

T. (+34) 93 390 61 95
hola@slowfish.cat

Llista compra

0 articles

Visualitza la cistella per a modificar algun producte o bé per a seguir amb el procés de compra. L'enviament és gratuït per compres superiors a 40€.
Anar a la cistella Arrow

Llista compra

0 articles

Visualitza la cistella per a modificar algun producte o bé per a seguir amb el procés de compra. L'enviament és gratuït per compres superiors a 40€.
Anar a la cistella Arrow

Registra't fent la teva primera comanda online i et regalem 10€ de descompte per la següent.

Anar a la botiga Arrow

Llobarro a la sal

Ara que és temporada de llobarro, aprofitem per destacar una recepta que hem vist fer sempre a casa i que no ens cansem de repetir cada any. És fàcil i queda boníssima. 

Entre totes les receptes meravelloses que es poden cuinar amb llobarro, pot ser una de les més tradicionals i a la vegada, de les més pràctiques de fer, és el llobarro a la sal. Aquesta recepta té un respecte absolut pel gust original del llobarro i ens permet gaudir de la seva carn tendra i blanca. Es prepara amb molt pocs ingredients i en menys de cinc minuts. La resta de la feina la farà el teu forn. T’animes a cuinar-la? 

INGREDIENTS

– 1 llobarro (d’1,5kg aprox.)
– 3 kg de sal grossa 
– 2 cullerades de Romaní picat
– 2 cullerades de pebre en gra
– 4 cullerades d’aigua 
– 1 clara d’ou batuda  

INSTRUCCIONS

1. Aconsegueix a SlowFish el llobarro preparat pel forn.
2. Preescalfa el forn a 210º.
3. Barreja la sal grossa, el romaní, el pebre en gra, l’aigua i la clara d’ou. 
4. A una safata de forn, posa la meitat de la barreja. Després, col·loca el llobarro i tapa’l amb l’altre meitat. 
5. Introdueix la safata al forn i deixa que es cuini durant 30 minuts. 
6. Prepara l’acompanyament que més t’agradi. Per ejemple, unes verduretes saltejades. I procura que siguin de temporada!

Ja ho veus, una forma molt fàcil de gaudir d’un dels peixos estrella d’aquesta temporada. I recorda a fer un cop d’ull a les nostres salses i acompanyaments, i tria quin és el que millor escau a aquesta recepta. 

Que vingui de gust!

int(1)