Cistella (0)

Subtotal: 0,00
Especifica una zona d'enviament | Modificar zona

Registra't fent la teva primera comanda online i et regalem 10€ de descompte per la següent.

Registra't

Quin peix toca aquesta temporada?

La tardor és l’època de les castanyes, les carbasses, els moniatos… Encara que també és un gran moment per començar a menjar peix i marisc de temporada. T’ajudem a escollir les millors opcions marines per aquesta tardor. 

Segur que ja has sentit abans els avantatges de menjar fruites i verdures de temporada. Però, sabies que els peixos i els mariscs també tenen temporada? Tots els animals tenen els seus propis cicles biològics i reproductius. I si respectem aquests cicles i procurem pescar cada espècie quan hi ha més exemplars, no només comprarem més barat, sino que estarem contribuint a la preservació de la biodiversitat marina i, a més a més, consumirem un producte que ens aportarà nutrients molt més interessants. 

Aquesta temporada, a SlowFish trobaràs amb més facilitat meros, palometes, rogers, besucs, daurades salvatges, peixos de Sant Pere, bonítols, llenguados, peixos llimona, llobarro salvatge i rèmol salvatge. Pel que fa als mariscs, podràs triar entre gambetes, cigales, sípies, pops i percebes. I per acabar, entre els mol·luscs hi haurà cloïsses, escopinyes, ostres, musclos, navalles, zamburiñas i volandeiras.

Ara ja saps quins peixos i mariscos has de comprar aquesta tardor. Guarda’t aquest article per poder revisar-lo sempre que necessitis i així sempre faràs una bona compra a la nostra peixateria.