Registra't fent la teva primera comanda online i et regalem 10€ de descompte per la següent.
Registra'tRegistra't fent la teva primera comanda online i et regalem 10€ de descompte per la següent.
Registra'tHem de reconèixer que el rap ens té el cor guanyat. Sabem que a simple vista no sembla massa atractiu, però et podem assegurar que és un dels peixos amb la carn més gustosa del mercat. Si encara no ets un enamorat d’aquest peix blanc, has de cuinar aquesta recepta de rap a la mantega amb espàrrecs. Pren nota!
Ingredients per a 2 persones:
– 500 g de rap
– 2 escalunyes
– 60 ml de vinagre de vi blanc
– 60 ml de vi blanc (millor si és sec)
– 125 g de mantega sense sal
– 1 manoll d’espàrrecs
– Farina per arrebossar
– Oli d’oliva
– Sal
Per la salsa:
1. Escalfa 25 ml d’oli d’oliva a una paella.
2. Afegeix les escalunyes i salteja-les fins que quedin translúcides.
3. Afegeix el vinagre i el vi i deixa’ls reduir.
4. Baixa el foc al mínim i poc a poc, ves afegint la mantega. Remou fins que tots els ingredients es barregin per complet.
5. Posa-li sal al teu gust i ja la tens.
Pels espàrrecs:
1. Talla la base dels espàrrecs.
2. Escalfa una paella amb una mica d’oli i mantega.
3. Salteja els espàrrecs fins que quedin al dente.
4. Posa’ls-hi sal i ja els tens.
Pel rap:
1. Aconsegueix a Slow Fish els medallons de rap, ideals per arrebossar.
2. Arrebossa els medallons amb farina i sal.
3. Fregeix el rap a un paella fins que quedi daurat pels dos costats.
4. Per acabar, serveix el rap fregit amb la salsa i els espàrrecs i a dinar! Que sinó es refreda…
Una recepta molt ràpida per a poder gaudir del millor peix al teu ritme. Si t’ha vingut de gust, pots aconseguir rap fresc, net i preparat de totes les formes possibles a les nostres tendes físiques i a la botiga online. Bon profit!