Registra't fent la teva primera comanda online i et regalem 10€ de descompte per la següent.
Registra'tRegistra't fent la teva primera comanda online i et regalem 10€ de descompte per la següent.
Registra'tPodem trobar diverses espècies de lluços, però el que està més ben valorat per la textura i el sabor seria el que correspon a l’espècie Muerluccius merluccius, que és el que treballem en Consum. Per la forma de captura, el més preuat és el lluç de palangre, que es pesca prop del litoral, aproximadament a uns 30 km de les nostres costes.
S’anomena “de palangre” pel tipus de pesca amb què es captura, ja que es fa mitjançant l’art conegut com palangre, que consisteix en una línia o sedal amb centenars d’hams on els lluços piquen i s’enganxen.
Este art de pesca és més selectiu que d’altres perquè se centra en un tipus d’espècie objectiu, amb la qual cosa disminuïxen altres captures d’espècies accidentals. Els lluços, quan són pescats amb esta tècnica, no patixen tants colps i magolaments. D’esta manera s’aconseguixen exemplars amb una presència de peix més fresc, amb color platejat i reflexos brillants.