Cistella (0)

Subtotal: 0,00
Especifica una zona d'enviament | Modificar zona

Registra't fent la teva primera comanda online i et regalem 10€ de descompte per la següent.

Registra't

La nostra Història

Arrelats al mar

Més d’un segle d’història, cinc generacions de peixaters i un objectiu molt clar: trobar la millor forma de fer-te arribar el peix i el marisc més fresc i de la millor qualitat.

Així ho van fer la rebesàvia Teresa, la besàvia Mercè, l’avi Joan i la Mariona, la nostra mare. Així ho fem nosaltres avui, la Gemma i en Joan, a través de Slowfish.

1890

TERESA
La nostra rebesàvia sembra les arrels. Ho fa traslladant-se de Tarragona a Barcelona. Va començar venent paperines de gambeta als assistents del Liceu i passejant-se per les Rambles amb una cistella plena de peix fresc al cap.

1893

I per fi, va aconseguir tenir un petit local al carrer Sant Francesc de Mataró. Diuen que a la llotja, mai no es començava cap subhasta fins que la Teresa no havia arribat.

1927

MERCÈ
La besàvia Mercè fa les arrels més gruixudes. Amb tan sols 22 anys, deixa Mataró i obre unes parades al Mercat Galvany. Un negoci que es mantindrà viu durant quatre generacions i que ens permetrà arribar a ser majoristes i distribuïdors a Mercabarna.

2021

GEMMA I JOAN
Rebesnéts de la Teresa. Besnéts de la Mercè. Néts d’en Joan i fills de la Mariona. Seguim la nostra tradició familiar i la fem créixer amb Slow Fish.

Un nou concepte de peixateria, que porta el saber fer de la rebesàvia Teresa al segle XXI. Després de més de 130 anys, estem més arrelats al mar que mai.

Manifest

Quantes coses han canviat en els darrers cent anys…
Avui tot és ràpid, tot és efímer. Què poques coses queden del món dels nostres rebesavis… En canvi el mar segueix al seu lloc, com sempre, tan tranquil de vegades i tan ferotge d’altres.
D’aquest mar és d’on nosaltres venim.

Potser és això el que explica que, després de 5 generacions, tampoc hàgim canviat tant:

Canviem la forma, però no el fons. Canviem les eines, però no la matèria primera. Canviem la tecnologia, però no tot allò que hem après.

Volem canviar la teva manera de comprar i consumir peix, perquè tot és més fàcil i còmode del que et sembla. Però no deixarem de garantir-te que és fresc, bo i d’aprop. Quan entris a Slowfish, potser et sembla que tot és nou, però no ho és pas. Les nostres arrels continuen, com sempre, al mar.