Cistella (0)

Subtotal: 0,00
Especifica una zona d'enviament | Modificar zona

Registra't fent la teva primera comanda online i et regalem 10€ de descompte per la següent.

Registra't

Preguntes freqüents

Com puc comprar a Slowfish?

Pots fer la teva compra d'una manera fàcil i còmoda des de la nostra pàgina web www.slowfish.cat. O si és més còmode per a tu, la pots fer per WhatsApp o trucant al 692 143 140. El nostre horari d'atenció és de 8h a 20h.

Quins dies puc rebre la meva comanda?

A Barcelona província enviem de dimarts a divendres de 9h a 20h i dissabtes de 9h a 14h.

Com rebré la meva comanda?

Cada producte ve envasat en una atmosfera protectora o en una bossa al buit. Tots els frescos tenen entre 5 i 7 dies de consum abans de la data de caducitat i els cuinats a baixa temperatura, 20 dies. En tots els casos, van envasats en racions ja preparades per guardar a la nevera o congelar.

A més, els productes arriben en una caixa isotèrmica per a mantenir-los a temperatures baixes i evitar que es trenqui la cadena de fred des de que surt de Slowfish fins que arriba a casa teva.

Rebré el meu peix net?

El peix t’arribarà completament net, filetejat i sense espines. Just com surt a les fotos del producte que esculls. Preparat per a cuinar.

El pes que indica el producte és sense netejar?

El pes del producte que s’indica a la web és una vegada està net.

Com i a on es prepara la meva comanda?

Estem ubicats a Mercabarna, a on tenim la nostra sala d'elaboració i fem la compra diària per a què els teus productes tinguin menys de 24h. La nostra sala està controlada i supervisada pels nostres tècnics d'aliments.

Mensualment, tenim inspeccions de sanitat per al control de qualitat. Els nostres filetejadors són grans professionals que cada dia treballen amb la màxima cura per a què que tot t'arribi ben net i sense espines.

Què faig si hi ha un error a la meva comanda?

No dubtis en trucar-nos al 692 143 140 i et resoldrem al moment qualsevol incidència.

Quin tipus de peix i marisc puc comprar?

Tota la varietat de productes que surten a la nostra web. Si busques qualsevol producte que no estigui a la web, truca’ns al 692 143 140 i et prepararem allò que tu vulguis. Estem a Mercabarna, així que podem comprar qualsevol peix o marisc que no tinguem a la web especialment per a tu.

Quines són les zones d'entrega de comandes?

Per ara, entreguem a Barcelona província.