Cistella (0)

  Subtotal: 0,00
  Especifica una zona d'enviament | Modificar zona

  Registra't fent la teva primera comanda online i et regalem 10€ de descompte per la següent.

  Registra't

  SEGURETAT I CONFIANÇA

  Producte fresc

  A Slowfish creiem que “si cuides allò que consumeixes, et cuides a tu mateix”. Per això, els nostres especialistes van cada dia a Mercabarna a seleccionar el millor peix fresc per a tu. 

  Els anys d’història que ens precedeixen ens han ensenyat a valorar el producte i volem que els nostres clients també puguin apreciar-lo, tant als seus restaurants de confiança com a casa seva.

  Sabem que la societat d’avui va a mil per hora i que no sempre es disposa del temps suficient per a comprar amb calma al mercat. Per això, com a peixaters experimentats, volem posar-t’ho fàcil: et portem el peix directament a casa per a estalviar-te esforços innecessaris. A més a més, t’oferim una gran varietat de productes elaborats, que faran que menjar sa estigui al teu abast, tinguis el temps que tinguis.

  Nosaltres ens encarreguem de seleccionar el millor producte, per a què tu només ens hagis d’obrir la porta de casa i començar a gaudir d’aquesta nova forma de comprar peix.

  Transport refrigerat

  Cuidem al detall de tot el procés pel qual passa el nostre producte, des que surt de Mercabarna fins que arriba a casa. Així, no només vetllem per la qualitat en la compra de matèria primera o elaboracions, sinó també en el procés de transport, mantenint la cadena de fred a una temperatura de 0-4ºC, per a poder assegurar que el producte arribarà a casa teva en les millors condicions.

  Qualitat i atenció al client

  Som la cinquena generació d’una família de peixaters. I després de 135 anys dedicant-nos al mar, hem après a seleccionar el peix més fresc i de la millor qualitat.

  Ens agrada la proximitat, el bon tracte i oferir el millor servei. Per a nosaltres no ets només un client, sinó també un convidat de qui volem cuidar i amb qui volem compartir l’experiència de menjar el millor producte del mar. Per això, et regalem 10€ a la teva primera compra, perquè ens coneguis i puguis enamorar-te tant com nosaltres del producte que servim.

  T’oferirem una atenció totalment personalitzada, la possibilitat d’accedir a compres periòdiques si així ho desitges i totes les facilitats, per a què et sentis com un més de la família Slowfish.

  Servicio de entrega

  No ens agrada esperar. Per això, t’entreguem el peix al domicili que ens indiquis en les properes 24-48 hores garantides. I és que volem que provis l’experiència Slowfish com més aviat millor.

  Seguritat i sostenibilitat

  Com apassionats del mar, sempre busquem la manera de tractar el producte amb el major respecte possible. Per això, comptem amb el millor equip de manipulació i elaboració, per assegurar-nos de què el producte que reps sempre és d’alta qualitat i ha estat tractat seguint les millors pràctiques.

  A més a més, la sostenibilitat és una de les nostres prioritats. Sempre optem per alternatives innovadores i envasos sostenibles, per tal de reduir el màxim possible el nostre impacte mediambiental. I per a evitar el malbaratament, també busquem la màxima eficiència en el procés de producció.

  Misió 

  Volem revolucionar el sector de les peixateries, fent arribar al màxim nombre possible de consumidors el gran producte que tenim entre mans. Fomentem una experiència gastronòmica centrada en el peix i els mariscs, per a què la cultura de l’alimentació sana creixi amb el consum de productes frescos.

  En definitiva, volem compartir la nostra passió pel mar mitjançant una experiència sensitiva centrada en la bona alimentació.

  Visió

  En 135 anys, hem vist com la societat ha anat avançat i com cada cop es fa més complicat per a les persones menjar peix fresc, perquè el ritme de vida que porten no els deixa temps per comprar-lo i elaborar-lo. I això ens preocupa.

  Així va sorgir Slowfish, per a oferir la possibilitat de consumir productes frescos d’alta qualitat de manera senzilla i ràpida, a través d’un nou concepte de peixateria que s’adapta als ritmes de la societat actual.

  Valors

  Què s’amaga darrere de Slowfish?

  Les ganes de fer-ho a poc a poc, amb afecte i bé. I de fer-ho amb peix, el producte que volem fer arribar als nostres clients.

  Som propers i estem compromesos amb el nostre projecte. Aquesta combinació fa que treballem sempre per a oferir un producte de gran qualitat, sense dreceres ni males pràctiques. Els nostres clients són part de la nostra família. I per a la nostra família, només tenim allò que és millor: un bon producte i un servei atent i personalitzat.